Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

TutorHouse avaa koululaisten ja lukiolaisten lisäopetuspalvelun Tampereella

Yhä useammat vanhemmat ovat halukkaita tukemaan lastensa koulunkäyntiä ja koulumenestystä hankkimalla lisäopetuspalveluita.

Syyskuun alusta myös Tampereen talousalueella asuville lukiolaisille ja koululaisille on tarjolla lisävalmennusta haluamassaan oppiaineessa lähiopetuksena. Opetus tapahtuu kouluaikojen ulkopuolella joko TutorHousen Technopolis Yliopistonrinteelle sijoittuvissa opetustiloissa tai oppilaan kotona. Opetusta on saatavissa myös online-opetuksena Skypen kautta.

”TutorHouse on toiminut pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 2010, ja asiakkailta saamamme palaute on ollut erittäin positiivista. Päätös toiminnan laajentamisesta tuli pitkälti asiakkaidemme tarpeiden kautta. Monet tamperelaiset oppilaamme ovat jo käyttäneet palveluitamme online-opetuksena, ja nyt haluamme tarjota mahdollisuuden saada myös lähiopetusta Tampereella”, sanoo TutorHousen toimitusjohtaja Pekka Impiö.

Lisävalmennusta käyttävät kaiken tasoiset oppilaat

Oppilaat haluavat lisävalmennusta erityisesti matematiikassa, vieraissa kielissä, äidinkielessä, kemiassa ja fysiikassa.

”Valmennusta otetaan yleensä kerran viikossa joko yksityisopetuksena tai 2-5 oppilaan pienryhmässä. Pienryhmäopetus kiinnostaa oppimistulosten lisäksi myös sen takia, että oppitunnin hinta oppilasta kohden on alle 30 euroa. Pienryhmäopetusta on tulossa tarjolle myös Tampereella, ainakin matematiikassa ja kielissä”, Impiö kertoo.

Lisävalmennusta haluavilla oppilailla on erilaisia tavoitteita. Osa oppilaista haluaa varmistaa hyvät arvosanat tai jatko-opiskelumahdollisuudet, toiset haluavat lisäsparrausta vaikeissa asioissa. Yli puolet TutorHousen asiakkaista on lukiolaisia. Loput ovat yläkoululaisia, jotka haluavat esimerkiksi nostaa arvosanoja päästäkseen haluamaansa lukioon.

TutorHouse täydentää koulujen opetusta

”TutorHousen opettajat ovat koulutettuja opettajia ja suurin osa heistä työskentelee päivisin myös tavallisessa koulussa. TutorHousen eettisten sääntöjen mukaan TutorHousen opettaja ei voi kuitenkaan opettaa oman koulunsa oppilasta”, painottaa Impiö. TutorHousen lisäopetuspalvelut täydentävät koulujen ja lukioiden opetusta eivätkä kilpaile sen kanssa.

Tutustu tarkemmin TutorHousen lisäopetuspalveluihin.