Verkkopalvelumme uudistuu
Uusi verkkopalvelumme julkaistaan 7.8.2017.
Lue lisää
Takaisin

Tervetuloa tutustumaan uuteen oppimiseen

Uusi opetussuunnitelma tuo mukanaan uusia haasteita – ja upeita mahdollisuuksia. Jotta näihin mahdollisuuksiin olisi entistäkin helpompi tarttua ja löytää niihin oikeat työvälineet, teimme tarkoitusta varten uudet verkkosivut. Nyt.sanomapro.fi on paikka, jossa huomisen oppiminen asuu jo tänään.

Esittelyssä kaikki uudet oppimateriaalit

Nyt.sanomapro.fi on uusien oppimateriaaliemme koti. Sieltä löytyvät paitsi sarjojen esittelyt, myös mielenkiintoiset blogikirjoitukset, käytännön vinkit sekä uuteen opetussuunnitelmaan liittyvät teemat. Uusien sarjojen mukana tulee lukuisia digitaalisia työkaluja, sähköisiä materiaaleja ja perinteisen oppimisen uusia muotoja, voit tutustua niihinkin sivuillamme.

Kaksi rinnakkaista osoitetta

Nykyinen verkkosivustomme, sanomapro.fi, ei katoa uuden sivuston myötä mihinkään. Sivustoja on yksinkertaisesti  jatkossa kaksi. Uusi nyt.sanomapro.fi viestii vain uusien kirjasarjojen ajankohtaisista asioista. Vanhalta sivustolta löytyy edelleenkin kaikki Sanoma Pron tuotteisiin liittyvä perustieto – kuten tähänkin asti. Kirjautuminen oppimisympäristöön ja ostaminen verkkokaupasta tapahtuvat myös vanhassa osoitteessa.

Kuuntele ja lue kokemuksia – tai testaa itse

Nyt.sanomapro.fi on jatkossa paikka uusien oppimismuotojen kokemuksien jakamiselle, niistä kertomiselle ja ajankohtaisten tapahtumien viestinnälle. Sivuilta löydät jatkossa konkreettisia esimerkkejä opettajien ja oppilaiden uudenlaisesta, muuttuneesta kouluarjesta. Poimi parhaat oivallukset omaan arkeesi.

Tutustu uusiin sarjoihin kevään tilaisuuksissa

Lisäksi kaikki tulevat tapahtumat, joissa sarjoihin pääsee tutustumaan ja saamaan käytännön vinkkejä, löytyvät helposti uusilta sivuiltamme. Helpoin tapa ottaa uuden opetussuunnitelman haasteet vastaan on käydä katsomassa nyt.sanomapro.fi.