Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Muutoksia lukion ja ammatillisen digikirjojen käyttöön

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia tuotteitamme ja niiden käyttöä.

Lukion ja ammatillisen koulutuksen digikirjojen käytön helpottamiseksi siirrämme kesän 2016 aikana digikirjat Sanoma Pron oppimisympäristöön, jolloin ne löytyvät samasta paikasta kuin muukin Sanoma Pron digitaalinen materiaali. Näin turhat siirtymiset palveluiden välillä poistuvat.

Muutoksella haluamme tuoda vakautta digikirjojen jakeluun ja varmistaa, että kirjat ovat varmasti käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan. Muutos koskee kaikkia Sanoma Pron digikirjojen käyttäjiä. Voimassa olevat lisenssit siirtyvät sellaisenaan uuteen ympäristöön eikä käyttäjien tarvitse tehdä siirron vuoksi mitään. Muistiinpanot siirtyvät kirjojen mukana. Siirron myötä tablettisovellukset jäävät pois, mutta oppimisympäristöön pääsee selaimen kautta niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Siirron takia kirjoja ei voi kesän aikana ostaa ja kirjat saattavat olla hetkellisesti pois käytöstä. Pyrimme kuitenkin siihen, että katkotilanteet olisivat mahdollisimman lyhyitä. Muutoksella saamme parannettua palvelun toimintavarmuutta ja kehitettyä kirjoja jatkossa entistä helpommin ja ketterämmin.

Lukion ja ammatillisen koulutuksen toiminnalliset digikirjat tarjoavat opiskelijalle helpon mahdollisuuden valita digitaalinen opiskeluvaihtoehto. Sivunumerot ja ulkoasu ovat samat kuin painetussa kirjassa, mutta sisältöä on rikastettu videoilla, linkeillä, artikkeleilla, testeillä ja muulla interaktiivisella materiaalilla. Kirjat ovat aina mukana, kun opiskelijalla on pääsy verkkoon.