Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Oppimisen riemua

Uusi opetussuunnitelma määrittelee tavoitteita hyvälle oppimiselle. Siihen kuuluu taidot, joita lapsi tarvitsee tulevaisuudessa: vuorovaikutusta, ongelmanratkaisua, itsensä ilmaisua, tietoteknisiä taitoja ja oppimaan oppimista.

Sanoma Pron tuotteet on suunniteltu näitä tavoitteita vastaavaksi; lupaukseemme kuuluu se, että tuoteperheemme mahdollistavat uudenlaisen oppimisen. Uudet taidot, oppimisesta innostuminen ja kouluarjen sujuvuus ovat meille yhteinen päämäärä.

Tuotteittemme kehittäminen tehdään yhdessä kokeneiden opettajien kanssa, jotta saisitte käyttöönne parhaan mahdollisen oppimateriaalin. Tämän lisäksi tuotteita testataan aina niin opettajilla kuin oppilailla. Oppimateriaaleissamme uusi opetussuunnitelma muuttuu oikeasti huomisen oppimiseksi – sillä huominen alkaa nyt.

Uusia etuja alakoulun sarjojemme käyttäjille

Pelilliseen oppimiseen täytyy harvoin patistaa – näin oppimistapahtumasta tulee kokonaisuudessaan positiivinen ja se luo halua oppia ja opetella. Sanoma Pron Bingel-pelimaailmassa oppilas harjoittelee omalla avatar-hahmollaan. Bingelin pelimäiset tehtävät liittyvät oppiaineen oppisisältöihin, ja pelin kautta voi oppia niin kotona kuin koulussakin.

Hankkimalla uusia oppimateriaalisarjojamme pääsette ensi lukuvuoden aikana kokeilemaan veloituksetta niin Bingeliä kuin kokonaan digitaalisia oppisisältöjämme. Kannattaa tarttua tilaisuuteen!
Tulevan talven ja kevään aikana sinulla on hieno mahdollisuus tutustua uutuustarjontaamme oppimateriaali-illoissa sekä erilaisilla opettajapäivillä. Tule ottamaan varaslähtö huomisen oppimiseen!

Tapaamisiin kentällä,
Mika & Pekka