Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Uudet digitehtävät yläkouluun syksyllä 2017

Digitehtävät ovat digitaalisessa muodossa oleva tehtäväkirja, jota voi käyttää painetun tehtäväkirjan sijaan. Se toimii saumattomasti painetun oppikirjan kanssa. Oppilaat voivat käyttää digitehtäviä tietokoneella, tabletilla tai vaikka kännykällä. Se on henkilökohtainen tuote, joka on oppilaan käytettävissä aina, kun hänellä on jokin laite ja verkkoyhteys.

Digitehtävät tarjoavat niin oppimiseen kuin opettamiseen monipuolisia mahdollisuuksia. Lukuisissa tehtävissä hyödynnetään monipuolisia aineistoja kuten ääntä, kuvaa ja kaunokirjallisuusnäytteitä. Tehtävät ovat uuden opetussuunnitelman mukaisia. Mukana on myös paljon itsearviointitehtäviä, joiden avulla oppilas voi arvioida omaa osaamistaan.

Oppilaille digitehtävät tuovat erilaisia tapoja hahmottaa asioita, opiskella ja mahdollisuuden itsenäiseen harjoitteluun ja välittömään palautteeseen.

Opettajalle digitehtävät antavat lisätukea arviointiin. Oppilaiden osaamisen kehittymisen seurantaan opettajalla on käytössään oppimishistoria, josta voi tarkastella joko oppilas- tai ryhmäkohtaisia suorituksia. Opettaja voi halutessaan muokata digitehtäviä esimerkiksi lisäämällä omia aineistojaan, poistamalla osioita tai järjestelemällä sisältöjä haluamallaan tavalla.

 

Digitehtävät tulossa seuraaviin sarjoihin, tutustu demoihin:

Spotlight 7 Updated Digitehtävät 

On the Go 1 Digitehtävät

På gång 1 Digitehtävät

Geoidi Elämän edellytykset Digitehtävät 

Historian taitaja 7 Digitehtävät 

Koodi Elämä Digitehtävät

Tekstitaituri 7 (OPS 2016) Digitehtävät


 

Lue myös

Digitaalisten tuotteiden termit haltuun