Verkkopalvelumme uudistuu
Uusi verkkopalvelumme julkaistaan 7.8.2017.
Lue lisää
Takaisin

Tutustu Verso-sarjan tekijöihin

Verso-sarjan tekijäryhmä koostuu kolmesta ammattilaisesta!

Seppo Nyyssönen toimii helsinkiläisen Sibelius-lukion uskonnon ja filosofian lehtorina. Koulutukseltaan hän on uskonnon, filosofian, elämänkatsomustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä ilmaisutaidon opettaja. Hänet valittiin Vuoden 2013 Uskonnonopettajaksi. Seppoa innostaa uusien oppimateriaalien tekeminen, sillä siten voi olla kehittämässä suomalaista lukiokoulutusta. Oppimateriaalin teko pitää ajassa ja trendeissä kiinni. Seppo haluaa jakaa omaa osaamistaan laajemmallekin ja Sanoma Pro tarjoaa tähän hyvän väylän. Sepon mielestä opettamisessa ja oppimisessa tärkeintä on motivaatio. ”Motivoitunut ja innostut oppii mitä vain. Tärkein motivoimisen keino on se, että kokee oppitunnit kohtaamisen hetkinä.”

Katri Hanki opettaa uskontoa, elämänkatsomustietoa ja psykologiaa Tammerkosken lukiossa Tampereella. Katri arvostaa Sanoma Prossa talon kokonaisvaltaista osaamista. Oppikirjan tekoprosessissa on aina mukana iso joukko alansa huippuosaajia. Katria kiinnostaa opetuksessa vuorovaikutus ja siinä syntyvä dialogi, jossa kaikki oppivat kaikilta. Opetuksessa käytettävät monipuoliset materiaalit ja opetusmenetelmät pitävät kiinnostuksen yllä sekä opiskelijoilla että opettajalla.

Outi Könni on helsinkiläisen Mäkelänrinteen lukion uskonnonopettaja. Oppimateriaalin tekemisessä Outia innostaa erityisesti se, kun pääsee yhteistyössä muiden kanssa perehtymään opetussuunnitelman sisältöihin ja luomaan niiden pohjalta oppimateriaalia, jota on helppo käyttää. Myös digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntäminen on hänestä kiehtovaa. Sanoma Pro tarjoaa tähän loistavat puitteet. Outin mielestä opetustyössä hienointa on vuorovaikutus.