Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Tutustu Historian taitaja -sarjan tekijöihin

Historian taitaja -sarjan tekijäryhmä koostuu neljän ammattilaisen joukosta!

Kuvassa vasemmalta oikealle: Marko Johansson, Pasi Hieta, Ossi Kokkonen ja edessä Marjo Virolainen.

Pasi Hieta on Oulun normaalikoulun perusopetuksen apulaisrehtori ja historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettaja. Historian taitajan lisäksi Pasi on ollut mukana tekemässä alakoulun yhteiskuntaopin Vaikuttaja-sarjaa. ”Oppikirjailijana voin vaikuttaa pedagogiikkaan loistavissa suomalaisissa kouluissa, ja Sanoma Pron pitkät perinteet oppimateriaalin kustantajana antavat loistavat puitteet laadukkaiden oppimateriaalien luomiselle. Oppimisessa minulle on erityisen tärkeää merkityksellisyys ja ilo.”

Marko Johansson on historian ja yhteiskuntaopin sekä uskonnon opettaja, joka työskentelee Kaukajärven koulussa Tampereella. “Sanoma Prolla monipuolinen ja innostunut tekijäjoukko on haastanut pohtimaan historian opetuksen kehittämistä. Mielestäni tämä näkyy Historian taitajan monipuolisissa, uuden opetussuunnitelman mukaisissa oppimateriaaleissa. On tärkeää, että uskaltaa kokeilla uusia asioita oppitunneilla.”

Ossi Kokkonen on historian ja yhteiskuntaopin opettaja, joka työskentelee Porkkalan lukiossa Kirkkonummella. Historian taitajan lisäksi hän on ollut tekemässä alakoulun historian Ritari-sarjaa ja alakoulun yhteiskuntaopin Vaikuttaja-sarjaa. Oppimateriaalien tekemisessä Ossia kiehtoo erilaisten osaajien monipuolinen yhteistyö, jossa lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. ”Sanoma Pro edustaa suomalaista oppimateriaalikustantamoa parhaimmillaan: vankka kokemus yhdistyy uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamiseen.”

Marjo Virolainen on apulaisrehtori ja historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon lehtori Arabian peruskoulussa Helsingissä. “Sanoma Pro on tarjonnut upean mahdollisuuden kehittää historian oppimateriaaleja uuden opetussuunnitelman hengessä. Historian opetuksessa on tärkeää herättää mielenkiinto menneisyyttä kohtaan ja kehittää oppilaan ajattelun taitoja.”