Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Tartu Bingelin pääsiäishaasteeseen!

Uudet Bingel-haasteet on nyt julkaistu.

Arvomme kaikkien 31.3.–7.4.2017 välisenä aikana haasteisiin tarttuneiden luokkien kesken laatikollisen pääsiäismunia! Löydät luokkakohtaiset haasteet osoitteesta: www.bingel.fi/bingel/

Haasteet pyörivät Bingelissä aina 12.4. asti, mutta kilpailu päättyy aikaisemmin, jotta ehdimme lähettää palkinnon sopivasti pääsiäiseksi.

Sana kiertämään ja Bingel-haasteet esiin!

Lue kilpailun ohjeet (pdf).

Mitkä ihmeen Bingel-haasteet?

Bingel-maailman tarinat toteutuvat niin sanottujen haasteiden kautta. Haasteet ovat juonenkäänteitä, jolloin Bingel-saarta kohtaa jokin uhka, jonka oppilaat voivat ratkaista tekemällä tietyn määrän harjoituksia. Kokemuksemme mukaan haasteet innostavat oppilaita tekemään tavallista enemmän harjoitustehtäviä.

Haasteet tuovat Bingeliin myös yhteisöllisen näkökulman. Oppilaiden pitää yhdessä saavuttaa tavoite, joka on suhteutettu luokan oppilasmäärään.

Haasteilla on merkitystä oppilaiden aktiivisuuteen. Olemme havainneet, että parhaimmillaan harjoituksia tehdään jopa kaksi kertaa niin paljon kuin vastaavina viikonpäivinä ilman haastetta.

Jokaisella vuosiluokalla on omannäköinen saarensa ja Bingel-maailmansa, jota oppilaat pääsevät muokkaamaan tehtävien avulla. Esimerkiksi neljäsluokkalaisilla on käsissään Bingel-saari, joka on ränsistynyt huvipuisto, jota he pystyvät lukuvuoden kuluessa ehostamaan haasteisiin osallistumalla.

Haaste-esimerkki 5.-luokalle:

Lue lisää tästä!