Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Oppimispeli tarjoaa opettajille uusia keinoja fysiikan ja kemian opetukseen

Peliyhtiö Lightneer on luonut Big Bang Legends -nimisen pelin, jossa alkuaineiden jaksollinen järjestelmä esitetään nokkelina keräiltävinä hahmoina.

Pelin tarkoituksena on auttaa kaikenikäisiä pelaajia oppimaan fysiikkaa ja kemiaa. Peliä kehitetään yhteistyössä eurooppalaisen ydintutkimuslaitos CERN:in asiantuntijoiden kanssa. Big Bang Legends -peli on helposti lähestyttävä ja sytyttää kipinän tutustua fysiikan ja kemian maailmaan, jolloin oppiminen tapahtuu huomaamatta. Oppimissisältö perustuu oikeaan hiukkasfysiikkaan sekä jaksolliseen järjestelmään, joka on toiminut myös pelin legendaaristen atomisankareiden perustana.

Sanoma Prolta maksuton opettajan opas peliin

Peli on saatavilla toukokuusta 2017 alkaen myös Suomessa. Toukokuussa julkaistaan myös Sanoma Pron kanssa yhteistyössä tehty opettajan opas. Oppaassa yhdistetään pelissä esiintyvät aiheet opetussuunnitelmaan ja Sanoma Pron FyKe– ja Ilmiö-sarjoihin. Peli tarjoaa uuden ja oivaltavan tavan opettaa opetussuunnitelmaan sisältyviä haastavia aiheita yläkoululaisille.

Pelistä on loppuvuonna tulossa myös kouluversio, jossa mainokset on korvattu Oxfordin yliopiston ja CERNin asiantuntijoiden tähdittämillä opetusvideoilla.

Peli on saatavilla toukokuussa Suomessa, Baltiassa ja Pohjoismaissa Apple- Android-alustoilla.

Haluatko tiedon, kun opettajan opas ilmestyy? Jätä yhteystietosi lomakkeeseen, niin lähetämme sinulle linkin heti, kun opas on valmis.