Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Äidinkielen ja englannin harjoitteluun

SANASEIKKAILIJAT

Oppi&ilon Sanaseikkailijat-lautapeli soveltuu pienryhmä- ja ryhmätyöskentelyyn.

Peli antaa hyvät mahdollisuudet yhdessä oppimiselle. Kaikki pelaajat muodostavat sanoja samoista kirjaimista ja pelilaudalla edetään sanojen tuoman pistemäärän mukaan. Kuka keksii pisimmän sanan? Kuka keksii samoista kirjaimista useamman eripituisen sanan? Kaikki taivutusmuodot ovat sallittuja. Sanavarasto karttuu kaikilla ja nuorimmat pelaajat oppivat sanojen hahmotusta ja oikeinkirjoitusta. Koska kyseessä on lautapeli, niin myös tuurilla on merkitystä ja pelaaminen kartuttaa myös sosiaalisia taitoja.

Peli soveltuu käytettäväksi 1.–4. luokalla.

LUKUTOUKKA

Oppi&ilon Lukutoukka -tehtäväkirja soveltuu erityisesti yksilötyöskentelyyn.

Pyyhittävässä tehtäväkirjassa on 28 sivua innostavia tehtäviä sekä tussi, jolla tehtävät voi tehdä uudelleen ja uudelleen. Lukeminen on mielekästä, kun lukemaansa saa heti toteuttaa monipuolisissa tehtävissä. Tehtäväkirjassa on 3 eri tasoa, edetään isoista kirjaimista pieniin, helpoista äänteistä haastavampiin ja lyhyistä sanoista pidempiin lauseisiin. Sisältää vinkkejä, miten aikuinen voi tukea lukemaan oppimista. Tehtävissä uudet mallikirjaimet.

Tehtäväkirja soveltuu käytettäväksi 1.–2. luokalla.

 

Sana sanasta - sanatehtäviä
Sana sanasta -puuhakortit

SANA SANASTA

Oppi&ilon Sana sanasta -tehtäväkortit soveltuvat erityisesti yksilö- ja pienryhmätyöskentelyyn.

Pakkaus sisältää 50 kaksipuolista pyyhittävää tehtäväkorttia sekä tussin, jolla tehtävät voi tehdä uudelleen ja uudelleen. Monipuoliset tehtävät tukevat äidinkielen opetusta kasvattamalla sanavarastoa ja ruokkimalla mielikuvitusta. Tehtävissä mukana riimittelyä, vastakohtia, synonyymeja ja muita äidinkielen kiemuroita.

Kortit soveltuvat käytettäviksi 1.–3. luokalla.

 

Get Ready - Reissusanasto haltuun
Get Ready -tehtäväkortit

 

GET READY

Oppi&ilon Get Ready -tehtäväkortit soveltuvat erityisesti yksilö- ja pienryhmätyöskentelyyn.

Pakkaus sisältää 50 kaksipuolista pyyhittävää tehtäväkorttia sekä tussin, jolla tehtävät voi tehdä uudelleen ja uudelleen. Opetellaan ja kerrataan englannin perussanastoa ristikoiden, salakoodien ja muiden hauskojen tehtävien avulla. Tehtävien aiheena on matkustaminen.

Kortit soveltuvat käytettäviksi 3.–6. luokalla.

 

Voit ostaa tuotteita Oppi&ilon verkkokaupasta tai katso loistava Oppi&ilon koulupakettitarjous.


Katso kaikki Oppi&ilo-koulupaketin tuotteet >>