Verkkopalvelumme uudistuu
Uusi verkkopalvelumme julkaistaan 7.8.2017.
Lue lisää
Takaisin

Opevinkit matematiikan tunneille

Poimimme uuden OPSin mukaisia, innostavia harjoituksia matematiikan tunneille. Löydät harjoituksia alakoulun jokaiselle vuosiluokalle.

Mitä voisin opettaa ilmiöpohjaisesti?

Keräsimme Kymppi  ja Pisara 1-2 luokkien oppimateriaaleista aihe-alueita, joita voit opettaa monialaisena oppimiskokemuksena.

Kymmenjärjestelmän harjoitteluun

Hauska lisäharjoitus kymmenylitykseen taittuu Alamäkipyöräily-pelin tahdissa.  Peli on uudesta Kymppi 2 Kevät -oppimateriaalista.

Kymppi in English

Kymppi-sarja on saatavana myös englanniksi. Tässä Play and test your skills -peli 3. luokan materiaalista. Saat vaihtelua matematiikan tai englannin oppitunneille.

Toimintaan yhdessä

Testatkaa taitoja tunnilla tai anna peli kotiläksyksi: rengasmatkapelissä oppilaat voivat haastaa myös vanhemmat pelaamaan. Peli on Kymppi 5 Syksy -oppimateriaalista.

Strateginen päättelypeli

Kymppi 6 Syksy -oppimateriaalista poimittu Kengurupeli harjoittaa strategista päättelykykyä.

Ohjelmoinnin perusteet haltuun!

Oletteko jo tutustunut ohjelmointiin? Hyvän materiaalin kanssa ohjelmoinnin opettelu on palkitsevaa. Poimimme Oppi&ilon Koodauspläjäyksestä tehtäviä, jotka tarjoavat selkeän ja innostavan tavan sukeltaa ohjelmoinnin perusteisiin.

Koodauspläjäys sisältää 90 tehtävää ja ratkaisut haastavimpiin tehtäviin. Tehtävät vaikeutuvat asteittain ja soveltuvat 2.–6. luokalle. Koodauspläjäys-tekemiskortit ovat osa Oppi&ilon Koulupaketin ohjelmointikokonaisuutta. Tutustu Koulupakettitarjoukseen!

Aikaisemmin julkaistut opevinkit

Tutustu myös muihin opevinkkeihin: