Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Opevinkit matematiikan tunneille

Poimimme uuden OPSin mukaisia, innostavia harjoituksia matematiikan tunneille. Löydät harjoituksia alakoulun jokaiselle vuosiluokalle.

Mitä voisin opettaa ilmiöpohjaisesti?

Keräsimme Kymppi  ja Pisara 1-2 luokkien oppimateriaaleista aihe-alueita, joita voit opettaa monialaisena oppimiskokemuksena.

Kymmenjärjestelmän harjoitteluun

Hauska lisäharjoitus kymmenylitykseen taittuu Alamäkipyöräily-pelin tahdissa.  Peli on uudesta Kymppi 2 Kevät -oppimateriaalista.

Kymppi in English

Kymppi-sarja on saatavana myös englanniksi. Tässä Play and test your skills -peli 3. luokan materiaalista. Saat vaihtelua matematiikan tai englannin oppitunneille.

Toimintaan yhdessä

Testatkaa taitoja tunnilla tai anna peli kotiläksyksi: rengasmatkapelissä oppilaat voivat haastaa myös vanhemmat pelaamaan. Peli on Kymppi 5 Syksy -oppimateriaalista.

Strateginen päättelypeli

Kymppi 6 Syksy -oppimateriaalista poimittu Kengurupeli harjoittaa strategista päättelykykyä.

Ohjelmoinnin perusteet haltuun!

Oletteko jo tutustunut ohjelmointiin? Hyvän materiaalin kanssa ohjelmoinnin opettelu on palkitsevaa. Poimimme Oppi&ilon Koodauspläjäyksestä tehtäviä, jotka tarjoavat selkeän ja innostavan tavan sukeltaa ohjelmoinnin perusteisiin.

Koodauspläjäys sisältää 90 tehtävää ja ratkaisut haastavimpiin tehtäviin. Tehtävät vaikeutuvat asteittain ja soveltuvat 2.–6. luokalle. Koodauspläjäys-tekemiskortit ovat osa Oppi&ilon Koulupaketin ohjelmointikokonaisuutta. Tutustu Koulupakettitarjoukseen!

Aikaisemmin julkaistut opevinkit

Tutustu myös muihin opevinkkeihin: