Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Lukuvuoden ensimmäiset Bingel-haasteet ovat nyt käynnissä!

Toisinaan Bingel-saarilla tapahtuu jotain odottamatonta. Tällöin luokalle annetaan tavoite, jota oppilaat lähtevät yhdessä tavoittelemaan.

Lukuvuoden 2016–2017 ensimmäiset haasteet on juuri julkaistu. Jokaisella luokka-asteella on oma saarensa ja omat tarinansa:

Ensimmäisen luokan Bingel-haaste:

Emma ja Oliver löytävät itsensä autiolta saarelta. Käy ilmi, että saarella asuukin joku, mutta lapset eivät tiedä kuka. Illan tullen lapsille tulee kylmä ja pitää löytää polttopuita nuotioon.

Toisen luokan Bingel-haaste:

Kerttu ja Joona huomaavat hekin joutuneensa kummalliselle saarelle, jolla on kaikkea mahdollista kristallipaaseista lihansyöjäkasveihin. Ensimmäisenä päivänä ennen nukkumaanmenoa pitää pystyttää teltta.

Kolmannen luokan Bingel-haaste:

Lohikäärme on tullut häiritsemään saarelaisia. Lohikäärme syö kaiken mitä vastaan tulee. Se pitää häätää saarelta pois.

Neljännen luokan Bingel-haaste:

Veivilän perhe perii saaren, jolla on hylätty huvipuisto. Perheen lapset innostuvat huvipuistolaitteista aikuisia enemmän. He päättävät kunnostaa ränsistyneen maailmanpyörän.

Viidennen luokan Bingel-haaste:

Saarella vuosi on 2374. Viidesluokkalaisia lapsia valitaan mukaan avaruusmatkalle kaukaiseen galaksiin. Ensin he joutuvat kuitenkin osallistumaan kelpoisuustesteihin.

Kuudennen luokan Bingel-haaste:

Aleksi on vähän ihastunut koulukaveriinsa Oliviaan ja haluaa tehdä tähän vaikutuksen jalkapallotaidoillaan. Ennen koulupäivää Olivian koira pääsee karkuun. Aleksi ja Olivia lähtevät yhdessä etsimään koiraa.

Mitkä ihmeen Bingel-haasteet? Lue lisää keväällä julkaistusta blogikirjoituksesta.