Verkkopalvelumme uudistuu
Uusi verkkopalvelumme julkaistaan 7.8.2017.
Lue lisää
Takaisin

Loihdi luokkasi kanssa oma Bingel-saari ja osallistu kilpailuun

Suuren suosion saavuttanut Bingel-oppimispeli rantautuu nyt toden teolla luokkahuoneisiin. Kevään kunniaksi haastamme alakoulun luokat ympäri Suomen loihtimaan oman näköisen Bingel-saarensa ja jakamaan yhden kuvan teoksista Open oman alakoulun -Facebook-sivuille. Arvomme kaikkien kilpailuun osallistuneiden luokkien kesken yhden voittajaluokan, jolle tarjoamme leffaliput tai vaihtoehtoisesti Aku Ankan vuosikerran.

Tehtävä

Loihtikaa luokassanne oma Bingel-saari. Saaren voi toteuttaa joko koko luokan yhteistyönä tai jokainen oppilas voi työstää oman versionsa. Toteutustapa on vapaa. Saaren voi joko piirtää, maalata, askarrella tai työn voi toteuttaa omavalintaisena, luovana ratkaisuna.

Tutustu Bingeliin.

Työn palautus ja kilpailuun osallistuminen

Ota kuva luokan yhteisestä työstä tai yhteiskuva kaikkien oppilaiden töistä ja lataa kuva Open oma alakoulu -Facebook-sivulle. Huom. lataa vain yksi kuva. Lisää postaustekstiin luokkanne nimi ja kevätterveiset muille luokille. Osallistumisaikaa on huhtikuun 27. päivään asti. Arvonta suoritetaan 28.4.2017. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Päästäkää luovuus valloilleen!

Palkinnon toimittaminen

Voittajille ilmoitetaan Facebookin Viestit-toiminnolla. Kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Voittaja toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten vastaamalla Järjestäjän Direct Message -viestiin Facebookissa.


 

Osallistu myös

Tartu Bingelin pääsiäishaasteeseen!