Verkkopalvelumme on uudistunut: sanomapro.fi
Takaisin

Digitaaliset oppimateriaalit tekevät tuloaan osaksi jokapäiväistä opetusta

Monikäyttöisyys ja oppilaille tuttu toimintatapa tehostavat oppimista ja innostavat oppilaita tiedonetsintään.

Sanoma Pron DigiKärki 7 on digitaalinen oppimateriaali, joka opettaa tekstin tulkitsemista ja tuottamista. Sanoma Pro tarjoaa lukuvuodeksi 20162017 kaikkien uusien sarjojen käyttäjille digimateriaalit kokeiluun kuudeksi kuukaudeksi veloituksetta.

Nykyajan oppilaat ovat kasvaneet maailmaan, jossa internet ja tietokoneet ovat arkipäivää. Tässä maailmassa tiedonhaku ja erilaisten sisältöjen käyttäminen on luontevinta digitaalisista palveluista, joiden käyttölogiikka on tuttu jo ennestään.

Tiedonetsintää ja tekstien tulkitsemista sekä tuottamista opettava DigiKärki kerää kaikki opettajan tarvitsemat sisällöt yhteen pakettiin. Aineistojen opetustekstit, kuvat, videot ja interaktiiviset tehtävät auttavat oppilasta oppimaan uutta ja syventämään kirjoitus-, luku-, puhe- ja tiedonetsintätaitojaan. Lähes kaikki tieto- ja kaunokirjallisuuden tekstinäytteet voi myös kuunnella.

Tiedonetsintä on nykypäivän kansalaistaito

Nykymaailman tietovirta on niin valtava ja disinformaation määrä niin suuri, että jokaisen oppilaan on syytä oppia tiedonetsinnän perusteet. DigiKärki 7 kiinnittää erityishuomiota tähän innostamalla oppilaita etsimään itse lisätietoa käsiteltävistä aiheista. Lisätiedon haku ja sisältöjen välillä liikkuminen on kätevää. Monimuotoinen sisältö – videot, kuvat ja tekstit – muistuttavat moderneja internet-sivustoja ja tarjoavat oppilaille löytämisen iloa.

DigiKärjessä myös draaman opetus saa erityishuomiota. Opetuskokonaisuuksissa on erillisiä draama-osuuksia, joissa vinkataan oppikirjan draamatehtävien lisäksi aiheeseen sopivia draamaharjoituksia. Käsiteltävät aiheet on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi kokonaisuuksiksi, jotta opetus sujuu hyvin myös hektisemmissä luokkahuoneissa.

Digitaaliset työkalut nopeuttavat työskentelyä

DigiKärki 7:ssä on monia etuja perinteisiin opetusmateriaaleihin nähden: opettaja saa tehtävissä oikeat vastaukset esiin ja oppilas tarvitsemansa palautteen napin painalluksella. Oppilaan vastaukset tallentuvat automaattisesti, ja niihin voidaan palata koska tahansa, esimerkiksi seuraavalla tunnilla. Opettajalle näytetään myös mallivastaukset tehtäviin.

DigiKärjessä on lisäksi erillinen palautuskansio, jonne oppilas voi palauttaa tehtävänsä helposti. Näin opettaja voi tarkkailla yksittäisten oppilaiden etenemistä materiaalissa ja nähdä heidän oppimishistoriansa tehtäväkohtaisesti.

DigiKärjellä opiskelu varmistaa, että oppilaalla on keskeiset tulevaisuudessa tarvittavat äidinkielen tiedot ja taidot. DigiKärki 7 tuo tulevaisuuden tähän päivään!

Kokeile uutuuksiemme demoja

Biologiaan: DigiKoodi Ihminen
Fysiikkaan: DigiIlmiö Fysiikka 7-9
Kemiaan: DigiIlmiö Kemia 7-9
Kotitalouteen: DigiKotitaloustaito 7-9
Maantietoon: DigiGeoidi 7
Matematiikkaan: DigiKuutio 7
Ruotsiin: DigiHallonbåt 1-2
Terveystietoon: DigiVoimaa 7-9
Uskontoon: DigiLipas uusi Uskontojen maailma
Äidinkieleen ja kirjallisuuteen: DigiKärki 7